Pogona Vitticeps

Baardagaam/Bearded Dragon

Zoeken

Amalgation

Deze website is mede mogelijk gemaakt door Amalgation Webdesign.

Volg ons

Volg ons op Facebook of You Tube en bekijk meer van onze baardagaam video´s. 

Facebook: Baardagamen You Tube: Baardagamen

Uw advertentie

Advertentie ruimte

 

Gezondheidszorg baardagaam: Gastro-enteritis / Maag-darm klachten

Gastro-enteritis / Maag-darm klachten

Gastro-enteritis is een ontsteking van de van maag, dunne darm en/of dikke darm (maag- darmstelsel). De meeste gevallen zijn besmettelijk, hoewel gastro-enteritis ook als gevolg van de inname van verdovende middelen en chemisch giftige stoffen kan ontstaan.

Symptomen:

De aard en de ernst van de symptomen variëren. Over het algemeen ontstaan de klachten vrij plotseling. Symptomen zijn; braken, verzwakking en een grijs / witte slijmerige ontlasting, verminderde eetlust en vaak gevoeligheid rond de buikstreek.

Oorzaak:

Infectieuze gastro-enteritis kan worden veroorzaakt door virussen, bacteriën of parasieten. Het kan b.v. veroorzaakt worden door de Entamoebe invades in het spijsverteringskanaal.

Behandeling:

Ook hier is het zaak om het dier zo spoedig mogelijk van de anderen dieren te scheiden en door een arts zo snel mogelijk te laten onderzoeken. Een kuur met medicijnen is onvermijdelijk om het diertje te redden. De dierenarts zal antibiotica voorschrijven om de ziekteverwekker te elimineren en een ontstekingsremmer om de ontsteking op te heffen. Indien nodig zal er vocht toegediend worden.

adidas heliopolis hotel in dubai , adidas concord ankle fur sneakers boys running Release Date Info , MysneakersShops | IetpShops - nike zoom kobe v 2009 black friday sale today 2016 - Buy Online - pendleton x nike air max lunar1 2017 schedule 2018 for Women & Men

 

 

 Deze website is mogelijk gemaakt door Amalgation webdesign / E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Amalgation 2015: All rights reserved